top of page
KTG00806.JPG
Elegant minimalistic logo with lighthouse for seafood cafe.jpg
Kisapostolok.png

Kisapostolok

Az egyházközség kezdetétől jelen voltak a fiatalok a plébánia életében. Mondhatni, hogy ők voltak, akik megszólítottak és felszabadult, jókedvű viszonyulásukkal az első kisközösséget kialakították.

 

Ifjúsági munkánk hatékonnyá tétele érdekében ők ajánlották, hogy hozzunk létre egy ifjúsági egyesületet, melyen keresztül pályázatokat írva, olyan programokat tudunk szervezni, melyekre az egyházközség nem tudna anyagi keretet biztosítani. Így jött létre az általuk elnevezett „Kis Apostolok Katolikus Ifjak Egyesülete'’. Egyházközségünkben az ifjúsági és gyerek programokat ezen egyesületen keresztül szervezzük.

Feladatunknak tartjuk, hogy ösztönözzük a fiatalságot Krisztus tudatos követésére. 

Amennyiben támogatni szeretné ezt a tevékenységünket, kérjük adományozzon az Egyesület javára!

Elegant minimalistic logo with lighthouse for seafood cafe.jpg
Orgonaegyesület_edited.png

Vox Caelestis Orgonaegyesület

Templomunk orgonáját 2008. december 4-én vásároltuk Svájcból.

Az orgonát a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémia orgonaépítő tanszakán diplomázott, majd Ausztriában és Svájcban továbbtanuló és dolgozó Lukács Tamás orgonaépítő mester bontotta szét és ő is építette fel templomunkban.

Szükségszerűen létre kellett hozni egy egyesületet, amely fogadta a támogatásokat, megvásárolta az orgonát, felépíttette, az utólagos karbantartásokat végezteti és koncerteket szervez. Így jött létre a Vox Caelestis Orgonaegyesület.

 

Feladata koncertek szervezése, de teret biztosít kamarazenének, nagy zenekari és vokál-szimfonikus hangversenyeknek is. Amennyiben támogatni szeretné ezt a tevékenységünket, kérjük adományozzon az Egyesület javára!

bottom of page