"Azt is mondom nektek: Ha ketten kozuletek valamiben egyetertenek a foldon, es ugy kerik, megkapjak mennyei Atyamtol." (Mt 18,19)


Imaszandekok kuldese
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 71 through 80 (Total entries: 120)

Nev:
Veronika
Imaszandek:
Ismételten szeretném kérni segítő imáikat gyermekem teljes gyógyulásáért.Fiatalon agyvérzést kapott nagyon nehéz a talpra állás,lassú a gyógyulás!Kérem imáimmal az Úr Jézus gyógyító,segítő és szabadító kegyelmét gyógyulásáért,családom békességéért,a Szűzanya oltalmáért mindannyiunkra! Isten fizesse meg a segítő imákat!
Friday, April 25 2014 - 01:49 PM
Nev:
árpi
Imaszandek:
KÉREM ÖNÖKET,HOGY:Imádkozzunk a volt páromért, Móniért,hogy kibéküljünk és szeressük egymást,hogy együtt legyünk újra,hogy boldogok legyünk,és öröm szeretet békesség legyen és szerelem köztünk,hogy bocsássunk meg egymásnak és minden jöjjön helyre köztünk,hogy Ő megtérjen...
Monday, April 21 2014 - 01:53 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus!Ismételten szeretném kérni segítő imáikat gyermekem teljes gyógyulásáért.Fiatalon agyvérzést kapott nagyon nehéz a talpra állás,lassú a gyógyulás!Kérem imáimmal az Úr Jézus gyógyító,segítő és szabadító kegyelmét gyógyulásáért,családom békességéért,a Szűzanya oltalmáért mindannyiunkra! Isten fizesse meg a segítő imákat!
Thursday, March 27 2014 - 02:22 PM
Nev:
molnri
Imaszandek:
Dicsertessek a jézus krisztus ! Egy imát szeretnek kérni édesapám gyogyulasaert !!!! Köszönöm !!
Saturday, March 01 2014 - 04:57 PM
Nev:
molnri
Imaszandek:
Kérlek drága jó istenkem gyogyitsd meg édesapamat a betegségből ! Szeretném ha minél előbb erőre kapna és jól lenne. Ne tartson sokáig a kemoterapia és a szervezete erősodjon meg minél előbb !

Köszönöm drága istenkem !!!!
Saturday, March 01 2014 - 04:50 PM
Nev:
nemes julianna
Imaszandek:
Gyogyitto imat szeretnek kerni a kis
unokam reszere.Aldjon meg minden embert a jo Isten es adjon mindenkinek bekesseget es boldog eletet.
Saturday, February 22 2014 - 10:27 AM
Nev:
SZABO PIROSKA
Imaszandek:
dicsertessek AZ UR JEZUS KRISZTUS.ISMETELTEN IMAT SZERETNEK KERNI ANYUKAMERT MERT SAJNOS PARKINSON KORBA SZENVED.ES A GERINCE IS CSUKLIK OSSZE ES A VIZHOLYAGJA IS LEVAN JOVE ES KEZDETT DAGADNI KIFELE IS ES BEFELE IS ES A VERNYOMASA IS MAGAS ES TERDE IS NAGYON FAJ MERT LEEESETT VOLTA SZENA TYARTOROL ES A FORGOI IS FAJNAK.ES NEVEWLO APUMERT IS KERNEK IMAT MERT OS IS MAR IDOS ES SULYOS PORCKOPAS VAN A TERDEBEN ES CUKORBETEG IS ES A VERNYOMASA IS MAGAS MAR FEKSZIK.ES MAGAMERT IS KERNEM AZ IMAT METRT NEKEM IS IZOMGYENGERSEGEM VAN UGY FAJ A LELKEM HOGY NEM TUDOK A SZULEIMNEK SEGITENI .KEREM A JEZUSKAT HOGY GYOGYITSA MEG A SZULEIMET MERT NAGY SZUKSEGEM VAN RAJUK.UGYHOGY ISTEN FIZESSE MINDEN .TISZTELETTEL PIROSKA CSIKSZEREDA.
Wednesday, February 19 2014 - 07:01 PM
Nev:
SZABO PIROSKA
Imaszandek:
DICSERTESSEK AZ UR JEZUS KRISZTUS..IMAT SZERETNEK KERNI ANYUKAMERT MERT SAJNOS PARKINSON KORBA SZENVED ES A VIZHOLYAGJA IS LEVAN JOVE.ES KEZDETT NONI KIFELE IS ES BEFELE IS ES A GERINCE IS CSUKLIK OSSZE.ES A LABAI IS FAJNAK ES A VERNYOMASA IS NAGY ES KOZBE A SZIVET IS FAJTASSA ES NEM MER MENNI MUTETRE A VIZHOLYAGJAVAL MERT FEL MERT VERZEKENY ES A SZIVE IS .ES UGY FAJ HOGY NEM TUDOK SEGITENI ANYUKAMNAK HOGY MEGGYOGYULJON .KEREM JEZUSKAT HOGY GYOGYITSA MEG MERT OLYAN NAGY SZUKSEGEM VAN ANYUKAMRA.IDOS KORA MIATT SE MER MENNI MUTETRE.ES NEVELO APUMNAK IS NAGYFOKU PORCKOPAS VAN A TERDEBE CYUKLIK OSSZE ALIG TUD MENNI ES CUKOR BETEG IS ES A SZIVE IS BETEG ES ERTE IS SZERETNEM KERNI A GYOGYITO IMAT.KEREM IMADKOZANAK ERTUK HOGY TELJESEN MEGGYOGYULJANAK TESTILEG IS ES LELKILEG IS MERT OLYAN NAGY SZUKSEGEM VAN RAJUK .BIZOK A JEZUSKABA HOGY MEGGYOGYIT MINKET MERT ENIS BETEGESKEDEM.ISTEN FIZESSE MINDEN IMAT.DICSERTESSEK AZ UR JEZUS KRISZTUS.TISZTELETTEL PIROSKA CSIKSZEREDA.
Thursday, February 13 2014 - 01:19 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:

Imaszandek:
Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus!Ismételten szeretném kérni segítő imáikat gyermekem teljes gyógyulásáért.Fiatalon agyvérzést kapott nagyon nehéz a talpra állás,lassú a gyógyulás!Kérem imáimmal az Úr Jézus gyógyító,segítő és szabadító kegyelmét gyógyulásáért,jobb akaraterőért,családom békességéért,a Szűzanya oltalmáért mindannyiunkra! Isten fizesse meg a segítő imákat!
Tuesday, February 11 2014 - 11:49 AM
Nev:
a
Imaszandek:
kérem jo Isten gyogyito szabadito erejét családjaim testi lelki gyogyulásukra kérem imáikat.köszönöm
Thursday, January 30 2014 - 05:40 PM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts