"Azt is mondom nektek: Ha ketten kozuletek valamiben egyetertenek a foldon, es ugy kerik, megkapjak mennyei Atyamtol." (Mt 18,19)


Imaszandekok kuldese
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 71 through 80 (Total entries: 106)

Nev:
edesanya
Imaszandek:
DaJKR.
Imat szeretnek kerni es gondviselest a Jo Istentol a kisfiamnak,kivizsgalasra visszuk es kerem a Jo Istent ,hogy ne legyen semmi baja ,nagyon felek, de bizom hogy ujra megsegit ,idaig barmit kertem mindig ram tekintett . Koszonom Istenem
Friday, March 04 2016 - 09:26 PM
Nev:
Ildi
Imaszandek:
imáikat szeretném kérni a munkahelyi problémák rendezéséért.Köszönöm.
Thursday, January 14 2016 - 05:22 PM
Nev:
Anonnymus
Imaszandek:
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni édesapámért, akinek prosztata daganata van és ma van kontrollon, hogy az eredmények jók legyenek és mielőbb gyógyuljon meg. Isten fizesse.I
Wednesday, December 02 2015 - 04:43 PM
Nev:
Cristina
Imaszandek:
Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus!!! Alazzatal kerem imatkozanak a testi lelki meg gyogyulasomert,szabadulasomert a minden meg kotozosegektol,eleletem jorra fordulasaert ,hitben meg maradasomert. Isten fizesse. Cristina Belgiumbol
Wednesday, December 02 2015 - 03:44 PM
Nev:
Édesanya
Imaszandek:
d a j k nagyon kerem a kedves atyakat imatkozunk a ferjem Tiborert akit a gonosz megkotozot minden konyelmusegel alkohol es szeszualis kapcsolatokal mar nem birom enis beteg vagyok depreszio es mas testi fajdalmak imatkozom mindig de nagyon erotvet a csugedes Isten fizese
Friday, September 11 2015 - 07:12 PM
Nev:
Édesanya
Imaszandek:
Kérem,segítsenek kiesdeni gyermekemnek a teljes gyógyulás kegyelmét,családom békességét,terheink könnyebbé válását,gondjainkra a segítő kegyelmet,szabadulásunkat a gonosz minden ártalmától!Isten fizesse a segítő imádságokat!
Sunday, July 26 2015 - 01:51 PM
Nev:
Édesanya
Imaszandek:
Ismételtem kérem,segítsenek kiesdeni gyermekemnek a teljes gyógyulás kegyelmét,családom békességét,terheink könnyebbé válását,gondjainkra a segítő kegyelmet,szabadulásunkat a gonosz minden ártalmától!Isten fizesse a segítő imádságokat!
Sunday, July 26 2015 - 01:49 PM
Nev:
Balazs Ilona
Imaszandek:
Imat szeretnek kerni ujszulott kis unokaP Danika gyogyulasaert,akit negy napja eletmento mutettel segitettek a vilagra.Azota is lelegezteton van,altatasban. Isten aldjon meg mindenkit , aki imajaval segit. Dicsertessek a Jezus Krisztus!
Monday, July 13 2015 - 06:21 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Ismételten érem szépen a segítő imádságokat gyermekem teljes testi és lelki gyógyulásáért,családom békességéért,terheink,gondjaink megoldásához segítő kegyelemért,szabadulásunkért a gonosz minden ártalmától!Isten fizesse a segítő imádságokat!
Monday, June 29 2015 - 12:47 PM
Nev:
Szakacs Eva
Imaszandek:
Egy ditroi beteg edsanyaert harom gyerek anyukaja,imat kerek betegsegebol valo kigyogyulasaert,gyogyuljon meg beteg gerinc problemaja.Istennek legyen hala mindenert.Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus.
Thursday, June 18 2015 - 05:41 PM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts