"Azt is mondom nektek: Ha ketten kozuletek valamiben egyetertenek a foldon, es ugy kerik, megkapjak mennyei Atyamtol." (Mt 18,19)


Imaszandekok kuldese
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 61 through 70 (Total entries: 120)

Nev:
SZABO PIROSKA
Imaszandek:
IMAT SZERETNEK KERNI TESTI LELKI GYOGYULASOMERT ES SZABADULASOMERT.MERT IZOMGYENGESEGEM VANE ES A ROSSZAK MIATTT ZAVARJA A LEGZESEMET ES A GYENGESEGTOL ES AZ EROSS GYOGYSZEREKTOL A SZEM HEJAM IS ERESSZKEDIK LE.ES OJAN BORZASSZTOAN GYOTOR MOSTANABAN A ROSSZ HOGY ALMOMBAN IS HA ROSSZ ALMOM JON AKKOR ARRA EBREDEK HOGY OJAN ROSSZAT SZUSZANOK .ES NAPKOZBEN IS.RENDESEN UGY KApom a a levegot..i. ISTEN FIZESSE MINDEN FOHASSZT.
Friday, July 11 2014 - 10:37 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Imádságos segítséget kérnék gyermekem testi és lelki betegségeinek gyógyulásához,imáimmal én is kérem a szeretet,békesség,az egység kegyelmét családunkban,szabadulásunkat bajtól,gondoktól és minden gonosztól.Isten fizesse!
Monday, July 07 2014 - 09:04 AM
Nev:
istvan
Imaszandek:
Dicsertessek a Jezus Krisztus, imat szeretnek kerni magamert mert egy gyogyithatatlan betegsegben szenvedek,de en tudom ha Isten ugy akarja meg gyogyulok,a bekeert a Szuzanya oltalmaert. Isten fizesse imaval valo segitseguket.Isten aldjon mindenkit.
Sunday, June 22 2014 - 12:29 PM
Nev:
Mónika
Imaszandek:
Segítő imáikat szeretnék kérni,teljes testi-lelki gyógyulásomért,családom békességéért,a gonosztól való szabadulásért,a Szűzanya oltalmáért!Isten fizesse!
Friday, June 13 2014 - 01:21 PM
Nev:
Agoston
Imaszandek:
Dicsertessek a Jezus Krisztus,
imat kernek a csaladi bekeert ha Isten megsem engedne meg hogy egyutt mint anya (Andrea) es apa(Agoston) egyutt neveljuk 4 eves gyermekunket Kingat,,
Igaz Istennel semi sem lehetetlen megha mi ugy latjuk hogy zsak utcaba kerult kapcsolatunk.
Isten fizesse imaval valo segitseguket .
Isten aldja Onoket
Wednesday, June 11 2014 - 09:48 PM
Nev:
agi
Imaszandek:
isten akarata valosuljon meg családom tagjaiba MEGTERJENEK kerem imáikat koszonom
Tuesday, June 10 2014 - 09:02 AM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Segítő imáikat szeretnék kérni,gyermekem teljes testi-lelki gyógyulásáért,családom békességéért,a gonosztól való szabadulásért,a Szűzanya oltalmáért!Isten fizesse!
Monday, June 02 2014 - 04:38 PM
Nev:
ildiko
Imaszandek:
Dicsertessék Jézus Krisztus Egy imát szeretnék kérni édesapám gyogyulásáérrt Köszönöm
Friday, May 09 2014 - 02:01 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Ismételten szeretném kérni segítő imáikat gyermekem teljes gyógyulásáért.Fiatalon agyvérzést kapott nagyon nehéz a talpra állás,lassú a gyógyulás!Kérem imáimmal az Úr Jézus gyógyító,segítő és szabadító kegyelmét gyógyulásáért,családom békességéért,a Szűzanya oltalmáért mindannyiunkra! Isten fizesse meg a segítő imákat!
Friday, April 25 2014 - 04:49 PM
Nev:
árpi
Imaszandek:
KÉREM ÖNÖKET,HOGY:Imádkozzunk a volt páromért, Móniért,hogy kibéküljünk és szeressük egymást,hogy együtt legyünk újra,hogy boldogok legyünk,és öröm szeretet békesség legyen és szerelem köztünk,hogy bocsássunk meg egymásnak és minden jöjjön helyre köztünk,hogy Ő megtérjen...
Monday, April 21 2014 - 04:53 PM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts