"Azt is mondom nektek: Ha ketten kozuletek valamiben egyetertenek a foldon, es ugy kerik, megkapjak mennyei Atyamtol." (Mt 18,19)


Imaszandekok kuldese
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 51 through 60 (Total entries: 106)

Nev:
Veronika
Imaszandek:
Ismételten érem szépen a segítő imádságokat gyermekem teljes testi és lelki gyógyulásáért,családom békességéért,terheink,gondjaink megoldásához segítő kegyelemért,szabadulásunkért a gonosz minden ártalmától!Isten fizesse a segítő imádságokat!
Monday, June 29 2015 - 12:47 PM
Nev:
Szakacs Eva
Imaszandek:
Egy ditroi beteg edsanyaert harom gyerek anyukaja,imat kerek betegsegebol valo kigyogyulasaert,gyogyuljon meg beteg gerinc problemaja.Istennek legyen hala mindenert.Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus.
Thursday, June 18 2015 - 05:41 PM
Nev:
Marika
Imaszandek:
Hogy a Jó Isten adjon neken és szeretteimnek nyugodalmat mindenfelől. Irgalmazzon és szabadítson meg bennünket minden gonosztól. Köszönöm
Sunday, May 31 2015 - 09:01 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Kérem szépen a segítő imádságokat gyermekem testi és lelki gyógyulásáért,Isten áldásáért,a Szűzanya oltalmáért,családom békességéért,terheink,gondjaink megoldásához segítő kegyelemért,szabadulásunkért a gonosz minden támadásától,ártalmától.Isten fizesse!
Friday, April 17 2015 - 04:34 PM
Nev:
Enikő
Imaszandek:
Imát szeretnék kérni a családom hitében való megerősödéséért, a gonosz távozásáért, békességéért, a káros szenvedélyek szabadulásáért és testi, lelki gyógyulásokért. Dicsértessék a Jézus Krisztus.
Tuesday, April 14 2015 - 11:57 AM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
A Nagyböjti Szent Idő minden imáját felajánlom ,kérem a segítséget a gyermekem teljes testi és lelki gyógyulásáért,családom békességért,terheinkre,gondjainkra a segítő kegyelemért,szabadulásunkért a gonosz minden ártalmától! Isten fizesse a segítő imádságokat!
Friday, March 13 2015 - 10:33 AM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Ismételtem kérem,segítsenek kiesdekelni gyermekemnek a teljes gyógyulás kegyelmét,családom békességét,terheink könnyebbé válását,gondjainkra a segítő kegyelmet,szabadulásunkat a gonosz minden ártalmától!Isten fizesse a segítő imádságokat!
Saturday, February 21 2015 - 02:18 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Kérem,segítsenek kiesdekelni gyermekemnek a teljes gyógyulás kegyelmét,családom békességét,terheink könnyebbé válását,gondjainkra a segítő kegyelmet,szabadulásunkat a gonosz minden ártalmától!Isten fizesse a segítő imádságokat!
Monday, January 12 2015 - 08:26 AM
Nev:
Incze Ildikó
Imaszandek:
Kérem imáikat, hogy hivatali állásomban maradhassak, hogy Isten áldása
legyen munkámon, mert évek óta nagyon sok problemám van.Imáikat előre
is nagyon szépen köszönöm!
Monday, January 05 2015 - 10:41 AM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Az Adventi Idő minden imáját felajánlom a gyermekem teljes testi és lelki gyógyulásáért,családom békességért,terheinkre,gondjainkra a segítő kegyelemért,szabadulásunkért a gonosz minden ártalmától! Isten fizesse a segítő imádságokat!
Thursday, December 11 2014 - 05:05 PM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts