"Azt is mondom nektek: Ha ketten kozuletek valamiben egyetertenek a foldon, es ugy kerik, megkapjak mennyei Atyamtol." (Mt 18,19)


Imaszandekok kuldese
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 51 through 60 (Total entries: 120)

Nev:
lukacs rozsika
Imaszandek:
Imat szeretnek kerni a fiam mielobbi gyogyulasaert, hogy a szuzanya takarja be vedo palastyaval, tavolitsa el tole a gonoszt es a rossz gondolatokat. Dicsertessek a Jezus Krisztus
Wednesday, September 17 2014 - 02:21 PM
Nev:
Barsan Eva
Imaszandek:
Dicsertessek Jezus Krisztus Egy segito imat szeretnek kerni vejem gyogyulasaert koszonom
Saturday, September 06 2014 - 11:53 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Kérem szépen,segítsenek imádkozni a Szűzanya közbenjárásáért,a Szentlélek segítő kegyelméért, gyermekemnek a teljes testi-lelki felgyógyulásáért !Kérem imáimmal az Úr Jézus gyógyító,segítő és szabadító kegyelmét ,gyógyulásunkért,családom békességéért,a gonosztól való szabadulásunkért,a Szűzanya oltalmáért mindannyiunkra!
Thursday, September 04 2014 - 04:00 PM
Nev:
anna
Imaszandek:
hogy szereesuk egymast Leventevel eletunk vegeig es egyutt imadkozzunk,jarjunk templomba es egymas segito tarsai legyunk
Sunday, August 17 2014 - 11:01 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Kérem az Önök és mindenki segítő imádságát a családom és minden család békességéért.Kérjük közösen a Szűzanyát,járjon közbe Szent Fiánál kéréseink meghallgatásáért,ismételjük minél többet közösen: "Békét adj szívünknek, Békét családunknak, Békét nemzetünknek, Békét a világnak!" Hallgasd meg Uram a könyörgésünket!
Saturday, August 16 2014 - 12:35 PM
Nev:
Cseplo Andras( Ocsike}
Imaszandek:
Docsertessek Jezus krisztus Imat szeretnek kerni Csaladomert A Betegeinkert A Hit es feny kis Csaladjaert + az irisz hazert es a Segitokert is imat kernek hogy tudjak elviselni a munkajukat Tissztelettel Cseplo Andras
Sunday, July 20 2014 - 07:04 PM
Nev:
bogdanlenke
Imaszandek:
Imatamogatast kerek Deak tanarno szamara ferje Maroson a tanarno az evangelizacios het segitsege koszonom
Monday, July 14 2014 - 11:30 AM
Nev:
SZABO PIROSKA
Imaszandek:
IMAT SZERETNEK KERNI TESTI LELKI GYOGYULASOMERT ES SZABADULASOMERT.MERT IZOMGYENGESEGEM VANE ES A ROSSZAK MIATTT ZAVARJA A LEGZESEMET ES A GYENGESEGTOL ES AZ EROSS GYOGYSZEREKTOL A SZEM HEJAM IS ERESSZKEDIK LE.ES OJAN BORZASSZTOAN GYOTOR MOSTANABAN A ROSSZ HOGY ALMOMBAN IS HA ROSSZ ALMOM JON AKKOR ARRA EBREDEK HOGY OJAN ROSSZAT SZUSZANOK .ES NAPKOZBEN IS.RENDESEN UGY KApom a a levegot..i. ISTEN FIZESSE MINDEN FOHASSZT.
Friday, July 11 2014 - 10:37 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Imádságos segítséget kérnék gyermekem testi és lelki betegségeinek gyógyulásához,imáimmal én is kérem a szeretet,békesség,az egység kegyelmét családunkban,szabadulásunkat bajtól,gondoktól és minden gonosztól.Isten fizesse!
Monday, July 07 2014 - 09:04 AM
Nev:
istvan
Imaszandek:
Dicsertessek a Jezus Krisztus, imat szeretnek kerni magamert mert egy gyogyithatatlan betegsegben szenvedek,de en tudom ha Isten ugy akarja meg gyogyulok,a bekeert a Szuzanya oltalmaert. Isten fizesse imaval valo segitseguket.Isten aldjon mindenkit.
Sunday, June 22 2014 - 12:29 PM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts