"Azt is mondom nektek: Ha ketten kozuletek valamiben egyetertenek a foldon, es ugy kerik, megkapjak mennyei Atyamtol." (Mt 18,19)


Imaszandekok kuldese
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 41 through 50 (Total entries: 106)

Nev:
Édesanya
Imaszandek:
d a j k nagyon kerem a kedves atyakat imatkozunk a ferjem Tiborert akit a gonosz megkotozot minden konyelmusegel alkohol es szeszualis kapcsolatokal mar nem birom enis beteg vagyok depreszio es mas testi fajdalmak imatkozom mindig de nagyon erotvet a csugedes Isten fizese
Friday, September 11 2015 - 07:12 PM
Nev:
Édesanya
Imaszandek:
Kérem,segítsenek kiesdeni gyermekemnek a teljes gyógyulás kegyelmét,családom békességét,terheink könnyebbé válását,gondjainkra a segítő kegyelmet,szabadulásunkat a gonosz minden ártalmától!Isten fizesse a segítő imádságokat!
Sunday, July 26 2015 - 01:51 PM
Nev:
Édesanya
Imaszandek:
Ismételtem kérem,segítsenek kiesdeni gyermekemnek a teljes gyógyulás kegyelmét,családom békességét,terheink könnyebbé válását,gondjainkra a segítő kegyelmet,szabadulásunkat a gonosz minden ártalmától!Isten fizesse a segítő imádságokat!
Sunday, July 26 2015 - 01:49 PM
Nev:
Balazs Ilona
Imaszandek:
Imat szeretnek kerni ujszulott kis unokaP Danika gyogyulasaert,akit negy napja eletmento mutettel segitettek a vilagra.Azota is lelegezteton van,altatasban. Isten aldjon meg mindenkit , aki imajaval segit. Dicsertessek a Jezus Krisztus!
Monday, July 13 2015 - 06:21 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Ismételten érem szépen a segítő imádságokat gyermekem teljes testi és lelki gyógyulásáért,családom békességéért,terheink,gondjaink megoldásához segítő kegyelemért,szabadulásunkért a gonosz minden ártalmától!Isten fizesse a segítő imádságokat!
Monday, June 29 2015 - 12:47 PM
Nev:
Szakacs Eva
Imaszandek:
Egy ditroi beteg edsanyaert harom gyerek anyukaja,imat kerek betegsegebol valo kigyogyulasaert,gyogyuljon meg beteg gerinc problemaja.Istennek legyen hala mindenert.Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus.
Thursday, June 18 2015 - 05:41 PM
Nev:
Marika
Imaszandek:
Hogy a Jó Isten adjon neken és szeretteimnek nyugodalmat mindenfelől. Irgalmazzon és szabadítson meg bennünket minden gonosztól. Köszönöm
Sunday, May 31 2015 - 09:01 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Kérem szépen a segítő imádságokat gyermekem testi és lelki gyógyulásáért,Isten áldásáért,a Szűzanya oltalmáért,családom békességéért,terheink,gondjaink megoldásához segítő kegyelemért,szabadulásunkért a gonosz minden támadásától,ártalmától.Isten fizesse!
Friday, April 17 2015 - 04:34 PM
Nev:
Enikő
Imaszandek:
Imát szeretnék kérni a családom hitében való megerősödéséért, a gonosz távozásáért, békességéért, a káros szenvedélyek szabadulásáért és testi, lelki gyógyulásokért. Dicsértessék a Jézus Krisztus.
Tuesday, April 14 2015 - 11:57 AM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
A Nagyböjti Szent Idő minden imáját felajánlom ,kérem a segítséget a gyermekem teljes testi és lelki gyógyulásáért,családom békességért,terheinkre,gondjainkra a segítő kegyelemért,szabadulásunkért a gonosz minden ártalmától! Isten fizesse a segítő imádságokat!
Friday, March 13 2015 - 10:33 AM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts