"Azt is mondom nektek: Ha ketten kozuletek valamiben egyetertenek a foldon, es ugy kerik, megkapjak mennyei Atyamtol." (Mt 18,19)


Imaszandekok kuldese
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 41 through 50 (Total entries: 120)

Nev:
Incze Ildikó
Imaszandek:
Kérem imáikat, hogy hivatali állásomban maradhassak, hogy Isten áldása
legyen munkámon, mert évek óta nagyon sok problemám van.Imáikat előre
is nagyon szépen köszönöm!
Monday, January 05 2015 - 10:41 AM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Az Adventi Idő minden imáját felajánlom a gyermekem teljes testi és lelki gyógyulásáért,családom békességért,terheinkre,gondjainkra a segítő kegyelemért,szabadulásunkért a gonosz minden ártalmától! Isten fizesse a segítő imádságokat!
Thursday, December 11 2014 - 05:05 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:
Kérem,segítsenek kiesdekelni gyermekemnek a teljes gyógyulás kegyelmét,családom békességét,terheink könnyebbé válását,gondjainkra a segítő kegyelmet,szabadulásunkat a gonosz minden ártalmától!Isten fizesse a segítő imádságokat!
Sunday, December 07 2014 - 08:44 AM
Nev:
Anna
Imaszandek:
Dicsértessék a Jézus Krisztus!!Imát szeretnék kérni ,hogy kis babánk lehessen!!!Isten áldjon mindenkit,aki imádkozik értünk!!!!!!!!!
Friday, November 28 2014 - 12:49 PM
Nev:
Édesanya
Imaszandek:
Kisgyermekemért szeretnék imát kérni, az orvosok szerint soha nem fog tudni járni és beszélni. 5 éve küzdünk a betegséggel és még mindig bízunk benned Uram. Kérünk hallgasd meg imánkat és adj erőt a küzdelemben.
Thursday, November 27 2014 - 06:40 PM
Nev:
SZABO PIROSKA
Imaszandek:
IMAT KEREK GYOGYULASOMERT ES SZABADULASOMERT.MERT VEGZEM CSIKBA A SZEMINARIUMOT ES OJAN BORZASSZTO BEFOJASOKAT LATOK ITTHON IS ES BARHOL KOZBE HOGY BORZASSZTO.NAGYON TERORIZAL ENGEM A ROSSZ EGESSZEN A KETSEGBE ESESIG.KEREM JEZUST HOGY GYOGYITSON MEG ENGEM ES TEGYEN SZABADDA HOGY NYUGODT ELETET ELHESEKL HOGY ISTENT SZOLGAL;HASSAM.DE KEREM FOGLALJANAK IMAJUKBA HOGY NE TAMADJON A ROSSZ ES A BEFOJASOK TUNJENEKEL.DTCSERTESSEK AZ UR JEZUS KRISSZTUS.
Wednesday, November 19 2014 - 11:01 PM
Nev:
reka
Imaszandek:
Dicsertessek a Jezus Krisztus!
Segitsenek mindenben es mindent koszonok.reka
Friday, October 03 2014 - 11:38 PM
Nev:
Veronika
Imaszandek:

Kérem szépen,segítsenek imádkozni a Szűzanya közbenjárásáért,a Szentlélek segítő kegyelméért, gyermekemnek a teljes testi-lelki felgyógyulásáért,családom békességéért,a gonosztól való szabadulásunkért!
Thursday, October 02 2014 - 04:26 PM
Nev:
SZABO PIROSKA
Imaszandek:
DICSERTESSEK JEZUS NEVE.IMAT SZERETNEK KERNI IDOS NEVELO APUM GYOGYULASAERT.MERT PROSZTATA PROBLEMEJA VAN ES ELOFORDULHAT HOGY SAJNOS ROSSZINDULATU.ES TOBB LITER VIZET TAVOLITOTTAK EL TOLE ES LEHETSEGES HOGY MEG KELL MUTSEK ES NAGY MUTET ES CUKROS IS .KEREM AZ IMAT HOGY AZ UR JEZUS KRISZTUS GYOGYITSA MEG NEVELO APUMOT ES ANYUKAM IS PARKINSON KORBA SZENVED.ES ANYUKAMOT IS GYOGYITSA MEG JEZUS.ES ENIS VEGZEM A TAMADAST ES IZOMGYENGESEGEM VAN ES KERNEK GYOGYITO ES SZABADITO IMAT MERT TAMADASOM IS VAN.DICSERTESSEK AZ UR JEZUS KRISZTUS.TISSZTELETTTEL PIROSKA CSIKSZEREDA.
Friday, September 26 2014 - 10:33 PM
Nev:
reka
Imaszandek:
Segitsenek rajtunk es minden koszonok dtaga jo Istenunk.reka
Wednesday, September 24 2014 - 10:24 AM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts