HIRDETÉSEINK

Advent 2. vasárnapja

1. A héten a szentmisék időpontjai:

– hétfő: 6:00

– kedd–péntek: 6:00 és 18:00

– szombat: 18:00

– vasárnap: 9:00 és 11:00; délután 18:00

2. A ma esti szentmise előtt 17 órától elsővasárnapi szentségimádás lesz templomunkban. adventi időben a

 

3. Az adventi időben a hajnali szentmiséket a templomban, a hétköznap esti szentmiséket az altemplomban ünnepeljük. Kedden reggel gyerek-roráté lesz. Utána várjuk a gyerekeket teára, kalácsra az altemplomba. 17 órától csendes szentségimádási óra lesz.

4. Szerdán az esti szentmise előtt közösen imádkozzuk az esti dicséretet a zsolozsmából. Csütörtökön Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának ünnepe.  17 órától a Máltai Szeretetszolgálat és a plébániai ifjúság tagjai vezetik a szentségimádást. Az esti szentmise után az elsőáldozók szüleinek szülőértekezletet tartunk.

5. A héten is várjuk a gyerekeket hittanórára: kedden 16 órára az óvodásokat, előkészítősöket, az I-II., csütörtökön a IV–VII. osztályosokat, az elsőáldozókat szerdán 16:15 -re. A gyerekkórus időpontja csütörtök 17 óra. Ifi-óra vasárnap este a szentmise után. 

6. Egy új törvénynek köszönhetően a cégek – amennyiben ezt nem tették meg – az előző évben befizetett mikro- vagy profitadójuk 20%-át, felajánlhatják civil szervezeteknek vagy egyházaknak. Erre december 25-ig, a 177-es formanyomtatvány kitöltésével van lehetőség. Bővebb részletek a segitsdahelyit.ro weboldalon. Köszönjük az ilyen jellegű támogatást!

7. December 17-én, szombaton plébániai családos lelkinapot tartunk családi lelkiség témában. Kérjük a házaspárokat, családokat, hogy iratkozzanak erre az alkalomra az irodában.

8. Ne feledkezzünk meg a sajtótermékeket magunkkal vinni, rendeléseinket megújítani, egyházi hozzájárulásunkat befizetni! Falinaptár és kedvezményes árú Szentírás kapható az irodában!

Szeretettel köszöntünk mindenkit, aki a héten névnapot, születésnapot ünnepel!

ÁLDOTT ADVENTI KÉSZÜLETET KÍVÁNUNK!

Hirdetéseinket nyomtatható verzióban

  

 

érheti el.