top of page

HIRDETÉSEINK

Advent 4. vasárnapja

1. A héten a szentmisék időpontjai:

– hétfő: 6:00

– kedd–péntek: 6:00 és 18:00

– szombat: 17:00 és 22:00

– vasárnap: 9:00 és 11:00; délután 18:00

2. Ma a nagymise keretében kis mécsesekben szétosztjuk a betlehemi lángot. Köszönet a cserkészeknek, hogy elhozták templomunkba a lángot, valamint a segítőknek, tanító- és óvónőknek, fiataloknak a kis lámpások elkészítésében nyújtott segítségért!.

 

3. A hét folyamán péntekig lesz hajnali szentmise templomunkban, az esti szentmisék után elvégezzük a Szállást keres a Szent Család ájtatosságot. A roráté szentmisék alatt gyónási lehetőséget biztosítunk! Kedden reggel gyerek-roráté lesz. Utána várjuk a gyerekeket teára, kalácsra az altemplomba. 17 órától csendes szentségimádási óra lesz.

4 Szerdán 16 órától „kaláka-gyóntatás” lesz, ezért az esti szentmisét a templomban ünnepeljük. Előtte közösen imádkozzuk az esti dicséretet a zsolozsmából. Csütörtökön 17 órától az Élet a Lélekben közösség tagjai vezetik a szentségimádást..

5. A héten is várjuk a gyerekeket hittanórára: kedden 16 órára az óvodásokat, előkészítősöket, az I-II., csütörtökön a IV–VII. osztályosokat, az elsőáldozókat szerdán 16:15 -re. A gyerekkórus időpontja csütörtök 17 óra. Ifi-óra vasárnap este a szentmise után. 

6. Pénteken az utolsó roráté szentmise után templomtakarítás lesz. Kérjük a testvérek segítségét. 

7. A hét első felében egyeztetés alapján otthonaikban megáldoztatjuk a betegeket.

8. Szombaton 17 órakor kezdődik a hittanos gyerekek karácsonyi ünnepsége, amelyet szentmisével zárunk. Este 22 órától ünnepi vigília szentmisét ünneplünk.

9. Köszönjük azon cégek vezetőinek, akik az előző évben befizetett mikro- vagy profitadójuk 20%-át, plébániánk, illetve egyesületeink támogatására ajánlják fel! Erre december 25-ig, a 177-es formanyomtatvány kitöltésével van lehetőség. Bővebb részletek a segitsdahelyit.ro weboldalon. 

10. Ne feledkezzünk meg a sajtótermékeket magunkkal vinni, rendeléseinket megújítani, egyházi hozzájárulásunkat befizetni! Falinaptár és kedvezményes árú Szentírás kapható az irodában! Akikhez nem jutott még el az egyházközségi tájékoztatónk, azok átvehetik a sekrestyében. Az ünnepi és a házszentelési program a tájékoztatóban, illetve már a honlapunkon is olvasható. Isten fizesse az ünnep előkészítésében nyújtott mindennemű segítséget!

Szeretettel köszöntünk mindenkit, aki a héten névnapot, születésnapot ünnepel!

ÁLDOTT ADVENTI KÉSZÜLETET KÍVÁNUNK!

Hirdetéseinket nyomtatható verzióban

  

 

érheti el.

bottom of page