Vendegkonyv
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 36 through 36 (Total entries: 36)

Nev:
SZABO ILDIKO
Hozzaszolas:
Nagyon szep volt az elsoaldozas, halasok vagyunk a jo istennek, hogy elkiserhetuk a lanyunkat e csodas unnepre. isten aldasa legyen a munkajukon akik a gyerekeket felkiszetettek, sok turelmet es kitartast kinanok tovabra is. DICSERTESSEK AZ UR JEZUS KRISZTUS.
Monday, May 13 2013 - 12:16 PM
Nev:
Kovács Klára
Hozzaszolas:
Hálásan kőszőnőm a lehetőséget,hogy a rőgzitett prédikáciok általujra halgathato az ige.ISTEN áldása legyen munkájukon továbbra is.Dicsértessek az Ur Jézus Krisztus.

Sunday, April 14 2013 - 08:43 PM
Nev:
Tokes Erzsebete
Hozzaszolas:
Dicsertessek az Ur Jezus Szent Neve. Kedves Savai atya, a viragvasarnapi elmelkedest hallgatva mely megrendulest erzek, latva Jezusom Szent Arcan azokat a karcolasokat es mely sebeket, amelyeket buneimmel ejtettem. Itt a Szentfoldon vegigjarva a Via Dolorosat, meg jobban megertettem Jezusomnak a szenvedeset, amelyet oly nagy szeretettel vallalt magara. Imadkozom a nagyheten, hogy a bunbanat kendojevel Veronikakent letoroljem Jezus arcarol azokat a mely sebeket es karcolasokat amelyeket buneimmel ejtettem, hogy ujra felragyoghasson szivemben az Ur szepseges Arca. Koszonom, hogy lehetoseget adtak az internetten keresztul, hogy hallgathatom a tanitast. Mivel itt Hajfan nincs ahol szentgyonast vegezzek, kerem atyam, hogy imadkozzon ertem is, hogy buneim bocsanatot nyerjenek, amelyeket melysegesen banok. Halat adok mindennap az Onok szolgalataert. Aldott nagyhetet es kegyelmekben gazdag feltamadast kivanok az egesz kozossegnek.
Monday, March 25 2013 - 10:30 PM
Nev:
Sztakics Judit es Jozsef
Hozzaszolas:
Lelekben veletek vagyunk ezen a csodalatos unnepen. Sajnos a disznobol keszult finom ebeden nem tudunk reszt venni,de lelekben (es ez a fontosabb) toltekezni tudunk az elo adasok reven. Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus. Talalkozunk 21-en
Saturday, November 24 2012 - 07:20 PM
Nev:
aemit
Hozzaszolas:
Hello!
Tetszik, hogy újítások vannak a honlapon, viszont szerintem a régi dizájn sokkal jobban nézett ki. Így egy kicsit "szögletes" és lapos. tipikus web 1es kinézet. De ez az én véleményem... :)
Gratulálok a szerkesztőnek! Kitartást és áldott munkát továbbra is!
Friday, November 16 2012 - 02:08 PM
Nev:
Józsa Zsuzsanna
Hozzaszolas:
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Nekem is nagyon tetszik a honlapon az újítás. Isten áldja és továbbra is gyarapítsa az egyházközséget és elöljáróinak adjon jó egészséget, sok lelkierőt a munkájukhoz! Józsa Zsuzsanna
Monday, November 12 2012 - 01:41 PM
Nev:
Laura
E-Mail:
Hozzaszolas:
Nagyszerű az újítás a honlapon! Gratulálunk a rendszergazdának.
Tuesday, September 11 2012 - 05:36 PM
Nev:
Geczo Veronika
Hozzaszolas:
Gratulalok minden szervezonek es minden resztvevo gyereknek az evangelizacios het esemenyeiert,munkajaert!A fotok szerint biztosan sikeres volt,elmenyt nyujto,s megerte a faradtsagot,osszehozni ezt az esemeny-sorozatot.Orulok,hogy a fenykepeket nezve,eljuthattam en is a Perkore,hely amelyet nem ismertem,de ahova mar regota szeretnek elmenni.Isten aldasa kiserje munkajukat,adja az Ur,hogy a jovoben is sok ,ehhez hasonlo esemenyrol tajekozodhassunk.Tisztelettel Vera
Monday, August 20 2012 - 07:31 PM
Nev:
www.krisztuskiraly.ro
Hozzaszolas:


Sajnos külső okok miatt egy ideje nem müködik az oldalon a hanglejátszó modul, dolgozok rajta, hogy minél rövidebb idő alatt újra használható legyen.

Köszönöm mindenkinek aki szóban vagy írásban jelezte a problémát.

Sz.
Monday, July 23 2012 - 07:23 PM
Nev:
Timi
Hozzaszolas:
Hogy lehet meghallgatni a rögzített prédikációkat?
Monday, July 23 2012 - 03:49 PM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts