Vendegkonyv
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 31 through 36 (Total entries: 36)

Nev:
Gecző Veronika
Hozzaszolas:
Hálásan köszönöm a lehetőséget,hogy a ma esti koncerten lélekben ott lehettem a közönség-közösség soraiban,s e csodálatos zenei élményben részesülhettem a technikának köszönhetően.Isten fizesse mindannyiuk munkáját!
Friday, December 11 2015 - 09:11 PM
Nev:
Bobe
Hozzaszolas:
KELLEMES HUSVETI UNNEPEKET ES SOK LOCSOLAST MINDENKINEK!
UDV:BOBE;-)
Saturday, March 21 2015 - 06:31 PM
Nev:
Bobe
Hozzaszolas:
Szep az oldal.Bobe
Sunday, March 08 2015 - 05:27 PM
Nev:
reka
Hozzaszolas:
Kellemes husveti unnepeket kivanok Mindenkinek!reka;-)
Sunday, March 08 2015 - 05:08 PM
Nev:
reka
Hozzaszolas:
Halasan koszonom szepen;-)
Jo az oldal.reka
Wednesday, September 24 2014 - 08:39 AM
Nev:
bogdanlenke
Hozzaszolas:
Imatamogatast kerek Deak tanarno szamara ferje Maroson a tanarno az evangelizacios het segitsege koszonom
Saturday, July 12 2014 - 09:55 AM
Nev:
Gecző Veronika
Hozzaszolas:
Hálásan köszönöm,hogy a modern technika segítségével,meghallgathattam és lélekben résztvehettem a templom -búcsút megelőző szentmiséken.Nagyon sokatmondóak s tanulságosak voltak a vendég szónok szentbeszédei.Isten fizesse fáradozását,s azt,hogy elvállalta a szolgálatot.
Kívánok a plébánia munkatársainak s híveinek,kegyelemteljes,áldott adventi várakozást!Türelmetlenül várom a legközelebbi közvetítést,bármely hasonló eseményről.Tisztelettel....
Wednesday, December 04 2013 - 06:09 PM
Nev:
Sántha Imre Géza
Hozzaszolas:
Hamarosan Jázus Szent Szíve ünnepe és a meghírdetett málnásfürdői és brassói búcsús helyek mellett a templomunktól nem messze lévő kilyéni kápolnában is búcsú lesz (valószínű vasárnap). Habár nem a Krisztus Király templom filiája, de szerintem az ilyen kis, és főleg közeli közösségek búcsúira is lehetne kis zarándoklatokat szervezni, úgy ahogy ezt tettük mi az 1980-as évek végén, az akkori központi ifjusági csoporttal, amikor énekelve mentünk a mezőn keresztül Kilyénbe, vagy Előpatakra, Illyefalvára. Szerintem ez is lelkesítené a mai fiatalokat, középkorúakat. Dicsértessék a Jézus Krisztus! Üdvözlettel: Sántha Imre Géza.
Sunday, June 02 2013 - 10:22 PM
Nev:
SZABO ILDIKO
Hozzaszolas:
Nagyon szep volt az elsoaldozas, halasok vagyunk a jo istennek, hogy elkiserhetuk a lanyunkat e csodas unnepre. isten aldasa legyen a munkajukon akik a gyerekeket felkiszetettek, sok turelmet es kitartast kinanok tovabra is. DICSERTESSEK AZ UR JEZUS KRISZTUS.
Monday, May 13 2013 - 12:16 PM
Nev:
Kovács Klára
Hozzaszolas:
Hálásan kőszőnőm a lehetőséget,hogy a rőgzitett prédikáciok általujra halgathato az ige.ISTEN áldása legyen munkájukon továbbra is.Dicsértessek az Ur Jézus Krisztus.

Sunday, April 14 2013 - 08:43 PM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts