Hirdetések

 

2021. április 11. – Húsvét 2. vasárnapja

 

 

 

1. A héten a szentmisék időpontjai:

 

– hétfő – 7,30

 

– kedd – péntek – 7,30 és 18,00

 

– szombat – 18,00

 

    vasárnap 8,30; 10,30 - bérmálás és 18,00

 

-jövő vasárnap déli 12 órakor nem lesz szentmise

 

 

 

2. Köszönjük azoknak, akik a házszentelések alkalmával házukba fogadtak és közösen imádkozhattunk, kérhettük Isten áldását életükre, családjaikra. Isten fizesse meg adományaikat is.

 

 

 

3. Kedden este 17 órától csendes szentségimádási óra, csütörtökön 17 órától a Ferences Világi Rendtagjai fogják vezetni az imaórát.

 

 

 

4. A héten az esti szentmisék alatt, csütörtökön és pénteken délután 17 órától is gyónási lehetőség van a bérmálkozók, bérmaszülők számára. Kérjük a testvéreket, fiatalokat, hogy idejében végezzék el a szentgyónásukat.

 

 

 

5. Jövő vasárnap a 10,30 -as szentmise keretében bérmálás lesz közösségünkben. Kérjük a testvéreket, hogy akinek családjában nincsen bérmálkozó fiatal, azok a reggeli 8,30 -as, vagy az esti 18 órás szentmisére jöjjenek. Déli 12 órakor nem lesz szentmise.

 

 

 

6. Akik az újságot megrendelték, ne felejtsék magukkal vinni. Ki kell fizetni a rendelést a következő negyedévre.

 

 

 

7. Kérjük azokat, akik tehetik, az egyházzal szembeni anyagi kötelezettségüket, egyházi hozzájárulásukat mielőbb fizessék be a plébánia irodájában. Köszönjük, akik ezt már megtették.

 

 

 

8. Lehetőség adódik, hogy a jövedelmük utáni adójuk 2-3,5%-val támogassák plébániánkat vagy egyesületeinket. A kitöltött nyilatkozatok adják le a plébániánk irodájában, annak letételét az adóhivatalhoz plébániánk rendezi.

 

 

 

9. Elkezdődtek a beiratkozások a tanintézményekben. Emlékeztetjük a testvéreket, hogy a Csipike és a Pinocchio óvodákban, valamint a Mikes Kelemen Líceumban katolikus opciójú csoportok indulnak. Biztatjuk a testvéreket, hogy válasszak ezeket a csoportokat gyerekeik számára.

 

 


 

Mindnyájuknak egy kellemesen eltöltött vasárnapot és áldásos hetet kívánunk.