Hirdetések

 

2019. november 17. – Évközi 33. vasárnap

 

 

 

1. A héten a szentmisék rendje:

 

  • hétfőn – 7,30
  • kedd – péntek – 7,30 és 18,00
  • szombat – 18,00
  • vasárnap 10,30 és 18,00.
 

 

2. Ma tartjuk a hagyományos Szent Erzsébet napi gyűjtést. A perselyes adományokat átadjuk az egyházmegyei Caritas szervezetének. Isten fizesse meg mindenkinek az adományát.

 

 

 

3. Folytatódnak gyerekeink számára a foglalkozások:

 

·         KEDD: 16 óra - óvodások, előkészítő és I., II. osztály

 

·         SZERDA: 16 óra - III. osztály-elsőáldozók

 

·         CSÜTÖRTÖK:      16 óra - IV –V és VI – VII

 

19 óra VIII és ifjúság

 

·         PÉNTEK: 16,30 óra - gyermekkórus

 

 

 

4. Minden csütörtökön délután 17 órától szentségimádást tartunk. Most csütörtökön az Élet a Lélekben imacsoport tagjait kérjük, hogy vezessék az imaórát.

 

 

 

5. Akik az újságokat megrendelték, ne felejtsék magukkal vinni. Vásárolhatnak szentképekkel ellátott forgatós naptárakat.

 

 

 

6. Kérjük azokat, akik tehetik, az egyházzal szembeni anyagi kötelezettségüket, egyházi hozzájárulásukat mielőbb fizessék be a plébánia irodájában. Köszönjük, akik ezt már megtették.

 

 

 

7. Péntek reggel a szentmise után a búcsúra készülve, templomtakarítást tartunk. Kérjük híveink segítségét.

 

 

 

8. Jövő esztendőben Bérmálást tervezünk plébániánkon. Novemberben várjuk a X. és XI. osztályos fiataljaink és azoknak a felnőtteknek jelentkezését, akik még nem részesültek a Bérmálás szentségében. Az előkészületet első találkozója december 17-én, kedden este 19 órától tartjuk.

 

 

 

9. Jövő vasárnap, november 24 –én Krisztus Király vasárnapja, templomunk búcsú ünnepe. Előtte, pénteken és szombaton előkészületet tartunk az esti 18 órás szentmisék keretében. Szombaton 16 órától szentségimádás lesz a templomban. Hívunk és várunk mindenkit.

 

    Az elmélkedéseket és az ünnepi szentmiséket Bodor Attila gyulafehérvári teológiai tanár, kudzsiri plébános tartja. A szentmisék előtt és alatt szentgyónásra van lehetőség.

 

    A búcsú napján délelőtt 10,30 és este 18,00 órakor lesznek az ünnepi szentmisék.

 

 

 

10. Köszönetet mondunk a T3 nyomda vezetőségének, Tulit Attilának és munkatársainak, hogy ebben az esztendőben is elkészítették számunkra a plébániai értesítőnket. Kérjük a testvéreket, hogy már most a szentmise után segítsenek abban, hogy plébániánk értesítőjét eljuttathassuk családjainkhoz. Az iroda előtti teraszon átvehetik az értesítőket. Isten fizesse meg apostolkodásukat.

 

 

 

Mindenkinek egy kellemesen eltöltött vasárnapot és áldásos hetet kívánunk!