Hirdetések

 

Advent 3. vasárnapja – 2018. december 16.

 

 

 

1. A következő héten a szentmisék rendje:

 

-       Minden reggel 6,00 órától roráté szentmisét tartunk

 

-       Kedden reggel a 6,00 órás roráté szentmisére szeretettel várjuk gyerekeinket is, hogy ők is részesülhessenek az adventi várakozás szépségében és örömében. Utána egy meleg teára és szelet kalácsra is várjuk őket.

 

-       keddtől – szombatig este 18,00 órától is vannak szentmisék.

 

-       A „Szállást keres a Szentcsalád” kilencedet, a 18 órás szentmisék után végezzük. Hívjuk a testvéreket, minél többen kapcsolódjanak bele. Ma itt a templomban végezzük az esti szentmise után. Holnap este 18 órától is elvégezzük a kilencedet az altemplomban.

 

-       A héten, csütörtök este 18 órától a betegekért, péntek este az elhunytakért végzünk közös szentmisét. Aki betegekért, vagy önmaga gyógyulásáért szeretne szentmisén részt venni, vagy aki elhunytjairól a hónap utolsó péntekén szeretne megemlékezni, a szentmise előtt jelezze szándékát a bejáratnál és elhelyezheti erre a célra szánt adományát a kitett perselybe.

 

-       Jövő vasárnap advent negyedik vasárnapja, a délelőtt 10,30 szentmise keretében Karácsonyváró ünnepet tartunk. Gyerekeink rövid szereplése lesz, majd a betlehemi lángot szeretnénk családjainknak ajándékozni.

 

 

 

2. Kérjük, hogy, akik tehetik az egyházi hozzájárulásukat mielőbb rendezzék. Köszönjük azoknak, akik ezt már megtették.

 

 

 

3. Akik az újságot megrendelték ne feledjék magukkal vinni. Ki kell fizetni a rendelést a következő negyedévre. A kijáratnál vásárolhatnak naptárokat a 2019 –es esztendőre, valamint Szentírást és plébániánk értesítőjét is.

 

 

 

4. Ma délután 16 –órától találkozóra hívjuk plébániánk nagytermébe a Rózsafüzér társulat tagjait.


 

 

 

Mindnyájuknak egy kegyelemben és békében töltött adventi időszakot kívánunk!