Hirdetések

 

H I R D E T É S E K

 

Évközi 26. vasárnap

 

2021. szeptember 26.


 

1. A héten a szentmisék időpontjai:

hétfő: 730

– kedd – péntek: 730 és 1800

– szombat: 630 és 1800


– vasárnap: 900 ,1100 és 1800


 


2. Szentírás vasárnapja van, perselyes gyűjtésünk adományait a Szentírás üzenetének terjesztésére fordítjuk. Az esti szentmise után, 19 órától Windhager-Geréd Erzsébeterdélyi származású, Bécsben élő orgonaművész koncertjére kerül sor a felújított orgonánkon. A nemzetközi koncertek elismert művésze, jelenléte méltó indítása lesz az idei évad koncertjeinek templomunkban. Várunk szeretettel mindenkit!

 

3. Hétfőn 19 órától kezdődik az Élet a Lélekben9 hetes szeminárium, amely az evangélium teljesebb megélésében nyújt segítséget. Szeretettel várják mindazokat, akik meg szeretnék tapasztalni a jó Isten közelségét, szeretetét, a hit elevenségét, az Úr Jézussal való élet örömét. Bejelentkezni a szemináriumhelyszínen, az altemplomban, a kezdés időpontján lehet.

 

4. Kedden Szent Mihály arkangyal, egyházmegyénk védőszentjének ünnepe van. 17 órától csendes szentségimádási óra lesz. E napon veszi kezdetét plébániai foglalkozásaink sorozata a következő beosztásban – mindennap 1600 órára várjuk a gyerekeket: kedden az óvodásokat, előkészítősöket, I és II. osztályosokat, szerdán a III. osztályosokat (elsőáldozók), csütörtök a IV–VII. osztályosokat. Pénteken délután 1630-ra várunk minden énekelni szerető gyereket, a gyerekkórusra. Vasárnap este, a szentmise után pedig az ifjúgot.

 

5. Szerdán a szentmisék előtt közösen imádkozzuk a reggeli, illetve az esti dicséretet a zsolozsmából. Hívjuk a testvéreket erre az imaalkalomra is.

 

6. Csütörtökön 17 órától a Pro Vita Hominis Társaság tagjai vezetik a szentségimádást.

 

7. Pénteken október hónap elsőpénteke, meglátogatjuk a betegeket. 1700 órától szentségimádás, melyet a Rózsafüzér Társulat tagjai vezetnek. 2200 órától az altemplomban virrasztás lesz, mely a reggeli 630órás szentmisével zárul. A virrasztást az Erdélyi Mária Rádió közvetíti.

 

8. Ne feledkezzünk meg a sajtótermékeket magunkkal vinni, rendeléseinket megújítani!


Mindnyájuknak Isten áldotta szép vasárnapot és áldásos hetet kívánunk!