Hirdetések

 

Évközi 3. vasárnap – 2021. január 24.

 

 

 

1. A héten a szentmisék időpontjai:

 

– hétfő – 7,30

 

– kedd – péntek – 7,30 és 18,00

 

– szombat –18,00

 

     vasárnap 8,30; 10,30; 12,00 és 18,00

 

 

 

2. Kedden 17 órától csendes szentségimádás van templomunkban. Csütörtökönként 17 órától az Élet a Lélekben imacsoport tagjai vezetik a szentségimádási órát.

 

 

 

3. Meghívjuk a testvéreket, hogy minden szerdán reggel 7,15 órakor a reggeli dicséretet és este 17,45 órakor az esti dicséretet a zsolozsmából, közösen imádkozzuk a templomban.

 

 

 

5. A héten a bérmálkozók számára online formában folytatódnak a felkészítők. Elsőáldozóinkat szerdán és pénteken, délután 4 órára várjuk templomunkba.

 

 

 

6. A héten, csütörtökön este 18 órától a betegekért, pénteken este 18 órakor az elhunytakért végzünk közös szentmisét. Aki betegeiért vagy önmaga gyógyulásáért szeretne szentmisén részt venni, illetve aki elhunytjairól ekkor szeretne megemlékezni, a szentmise előtt jelezze szándékát a bejáratnál, és elhelyezheti erre a célra szánt adományát a kitett perselyben.

 

 

 

7. Akik az újságot megrendelték, ne feledjék el magukkal vinni.

 

 

 

8. Tart az imanyolcad a Krisztus-hívők egységéért. Bátorítjuk a testvéreket, hogy imádkozzanak a krisztusi szándékért, hogy „egy akol legyen és egy pásztor”.

 

 

 

9. A következő időszak programja:

 

- január 31 -én, jövő vasárnap, a 12 órás szentmise keretében tartjuk az elsőáldozók bemutatását. Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak azokért a gyerekekért, akik az elsőáldozásra készülnek. Az elsőáldozás május 16-án lesz.

 

- február 2 –án Urunk Bemutatása a templomban, Gyertyaszentelő Boldogasszony Ünnepe. Szentmisék reggel 6,30 és este 18,00 órakor lesznek. A szentmisék keretében gyertyát szentelünk. Kérjük, a testvéreket hozzanak gyertyát magukkal. Itt a templomnál is lehet majd gyertyát vásárolni.

 

- február 11 –én Lourdes-i Boldogasszony Ünnepe, a betegek világnapja. Ezért február 7 – én, vasárnap, a 10,30 –as szentmise keretében a betegeink és időseink számára kiosztjuk a Betegek szentségét. Mivel Szentség, csak a katolikusok vehetik fel, azok, akik szentgyónással rákészültek a szentségvételre.

 

- február 14–én, farsang utolsó vasárnapján a délelőtti 10,30 órás szentmise keretében hívjuk hálaadó szentmisére azon testvéreinket, akik ezelőtt 50 illetve 25 esztendővel kötöttek házasságot. Házassági évfordulójukat ünneplő testvéreinket értesítjük is erről az alkalomról. Elnézésüket kérjük azoknak, akiknek családlapjuk hiányossága miatt talán nem szólítunk meg, de mindenkit szeretettel várunk.

 

- Azokat, akik házasságot szeretnének kötni a 2021 -es esztendőben, meghívjuk a Krisztus Király plébánián február 15 –től, hétfőnként este 19,00 órától szervezésre kerülő jegyes kurzusra. Kérjük a fiatalokat, hogy a krisztuskiraly@yahoo.com e-mail címre küldött levéllel jelentkezzenek be.

 

 

 

8. Köszönet a mai napi perselyes adományokért. Isten fizesse adományaikat.

 

 

 

Mindnyájuknak egy kellemesen eltöltött vasárnapot és áldásos hetet kívánunk.