Hirdetések

 

Nagyböjt 2. vasárnapja – 2019. március 17.

 

 

 

1. A héten a szentmisék időpontjai:

 

– hétfő – 7,30

 

– kedd – péntek – 7,30 és 18,00

 

– szombat – 6,30 és 18,00

 

     vasárnap 10,30 és 18,00

 

A hétköznapi szentmisék az altemplomban lesznek.


 

2.  Gyerekeink számára folytatódnak a plébániai foglalkozások. Az ifjúság számára csütörtökön este 19,00 órától van találkozó.


 

3. Nagyböjt folyamán minden kedden és pénteken 17,15 órától keresztúti ájtatosságot végzünk az altemplomban. A keddi keresztút végzésére fölkérjük a lelkiségeket.


 

4. Azokat, akik házasságot szeretnének kötni a 2019 -es esztendőben, meghívjuk a Krisztus Király plébánián kendenként, este 19,00 órától szervezésre kerülő jegyes kurzusra. Várjuk szeretettel a fiatalokat.


 

5. Kedden Szent József ünnepe. A központi Szent József templomban búcsút tartanak Az ünnepi szentmise kedden este 18 órától lesz. Csütörtökön az állomás negyedi Szent Benedek templomban tartanak búcsút. A szentmise este 18 órától lesz.


 

6. Meghívjuk a testvéreket, hogy minden szerdán reggel 7,15 órakor a reggeli dicséretet és este 17,45 órakor az esti dicséretet a zsolozsmából, közösen imádkozzuk a templomban.


 

7. Csütörtökönként 17 órától szentségimádást tartunk. Csütörtökön a Hit és Fény közösség tagjai fogják vezetni az imaórát.


 

8. Szombaton, március 23-án ifjúsági lelkinapot szerveznek 9 – 16 óráig a központi Szent József templomban. Várják szeretettel a fiatalokat. Nagyböjt folyamán, március 30 –án délután 15 órától a nőknek szervezünk lelki napot város szinten a Szent József plébánián. Biztatjuk a testvéreket, hogy kapcsolódjunk bele a programokba.


 

9. Jövő vasárnap, délután 16 órára a Rózsafüzér társulat tagjait várjuk találkozóra plébániánk hittantermében.


 

10. Meghosszabbították annak határidejét, hogy a jövedelmük utáni adójuk 2%-val támogassanak egy nonprofit szervezetet. Akik plébániánkat vagy egyesületeinket szeretnék támogatni, a típusnyomtatványokat megtalálják a kijáratoknál, vagy letölthető plébániánk honlapjáról. A kitöltött nyilatkozatokat behozhatják plébániánk irodájába. Annak letételét az adóhivatalhoz plébániánk rendezi. Isten fizesse meg.


 

11. Kérjük azokat, akik tehetik, az egyházzal szembeni anyagi kötelezettségüket, egyházi hozzájárulásukat mielőbb fizessék be a plébánia irodájában. Köszönjük, akik ezt már megtették.


 

12. Akik az újságot megrendelték, ne felejtsék magukkal vinni. Ki kell fizetni a rendelést az új negyedévre. Szentírások érkeztek, vásárolhatók az irodában.


 

Mindnyájuknak egy kellemesen eltöltött vasárnapot és kegyelemteljes nagyböjtöt kívánunk.