Hirdetések

 

Évközi 3. vasárnap

 

2020. január 26.

 

 

 

1. A héten a szentmisék időpontjai:

 

– hétfő – 7,30

 

– kedd – péntek – 7,30 és 18,00

 

– szombat –6,30 és 18,00

 

– vasárnap 10,30 és 18,00

 

A hétköznapi szentmisék az altemplomban lesznek.

 

 

 

2. Ma délután 16 órára a Rózsafüzér társulat tagjait várjuk találkozóra plébániánk hittantermében.

 

 

 

3. Ma este 18 órakor van a befejező estje az Krisztus-hívők egységéért végzett imatizednek az Unitárius templomban.

 

 

 

4. Gyerekeink számára folytatódnak a plébániai foglalkozások. Az ifjúság számára csütörtökön este 19,00 órától van találkozó.

 

 

 

5. Holnap este 18 órától várjuk a X–XI-es bérmálkozókat az előkészületre. Bérmálkozás egyházközségünkben május 10-én délelőtt 10 órakor lesz. A felnőtt bérmálkozóknak kedden este 19 órától lesz találkozó.

 

 

 

6. Meghívjuk a testvéreket, hogy minden szerdán reggel 7,15 órakor a reggeli dicséretet és este 17,45 órakor az esti dicséretet a zsolozsmából, közösen imádkozzuk a templomban.

 

 

 

7. Csütörtökönként 17 órától szentségimádást tartunk. Most csütörtökön az egyháztanács és a férfiak fogják vezetni az imaórát.

 

 

 

8. Minden hónap utolsó csütörtökén este 18 órakor a betegekért, péntekén este 18 órakor az elhunytakért végzünk közös szentmisét. Aki betegeiért vagy önmaga gyógyulásáért, valamint elhunytjaiért ekkor szeretne szentmisén részt venni, a szentmise előtt jelezze szándékát a bejáratnál, és elhelyezheti erre a célra szánt adományát a kitett perselyben.

 

 

 

9. Jövő vasárnap, február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, a 10,30–as szentmise keretében gyerek mise lesz és ekkor tartjuk az elsőáldozó gyerekek bemutatását is. Hívjuk a testvéreket, hogy minél többen jöjjünk el és imádkozzunk velük és értük. Az elsőáldozás ebben az esztendőben május 17-én lesz a 10,30-as szentmise keretében.

 

A gyertyaszenteléshez itt a templomban is lehet gyertyát vásárolni.

 

 

 

10. Február 11 –én Lourdes-i Boldogasszony Ünnepe, a betegek világnapja. Ezért 9-én, vasárnap, a 10,30-as szentmise keretében a betegeink és időseink számára kiosztjuk a Betegek szentségét.

 

 

 

11. Akik az újságot megrendelték, ne feledjék el magukkal vinni.

 

 

 

12. Február 22-én délelőtt 11 órakor szentelik püspökké és iktatják be Dr. Kovács Gergelyt. Meghív mindenkit erre az alkalomra. Foglaljuk imáinkba új főpásztorunkat.

 

 

 

13. Plébániánk február 22-én, este 19 órától, kosaras farsangi bált szervez. Szeretettel hívjuk a testvéreket a közös együttlétre. Jelentkezni a plébánia irodájában lehetséges. A részvételi díj személyenként 20 lej.

 

 

 

Mindnyájuknak egy kellemesen eltöltött vasárnapot

 

és áldásos hetet kívánunk!