Hirdetések

 

2018. október 21. – Évközi 29. vasárnap

 

 

 

1. A héten a szentmisék rendje:

 

  • hétfőn – 7,30                                       
  • kedd - péntek – 7,30 és 18,00                 
  • szombat – 18,00
  • vasárnap 10,30 és 18,00.
 

 

2. Október hónap folyamán az esti szentmisék előtt 17,30 órától a templomban közösségben elimádkozzuk a rózsafűzért. Meghívjuk testvéreinket, hogy minél többen kapcsolódjunk bele.

 

 

 

3. A héten, folytatódnak a plébániai foglalkozások gyerekeink számára. Megkérjük, hogy a gyerekek a szentmise alatt jöjjenek elő az első padokba. Köszönjük.

 

 

 

4. Csütörtökön az esti szentmise előtt 17 órától szentségimádást tartunk. Most csütörtökön a Fokolar Mozgalomtagjai vezetik az imaórát.

 

 

 

5. A héten, csütörtökön este 18 órától a betegekért, pénteken este 18 órakor az elhunytakért végzünk közös szentmisét. Aki betegeiért vagy önmaga gyógyulásáért szeretne szentmisén részt venni, illetve aki elhunytjairól ekkor szeretne megemlékezni, a szentmise előtt jelezze szándékát a bejáratnál, és elhelyezheti erre a célra szánt adományát a kitett perselyben.

 

 

 

6. Péntek reggelenként a szentmise után templomtakarítást tartunk. Kérjük híveink segítségét.

 

 

 

7. Az újságot akik megrendelték, ne feledjék el magukkal vinni. Ki kell fizetni a rendelést a következő negyedévre. Kérjük, mielőbb tegyék meg a sekrestyében.

 

 

 

8. Kérjük azokat, akik tehetik, az egyházzal szembeni anyagi kötelezettségüket, egyházi hozzájárulásukat mielőbb fizessék be a plébánia irodájában. Köszönjük, akik ezt már megtették.

 

 

 

9. Jövő vasárnap a 10,30 –as szentmise keretében gyerekmisét tartunk. Várjuk szeretettel a gyerekeket és szüleiket. A jövő vasárnapi szentmise után, itt a templomban szülőértekezletet tartunk az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleivel. Szeretettel hívjuk és várjuk a szülőket a találkozásra.

 

 

 

Mindnyájuknak egy kellemesen eltöltött vasárnapot és áldásos hetet kívánunk.