Hirdetések

 

2018. április 22. – Húsvét 4. vasárnapja

 

 

 

 

 

1. Szentmisék rendje:

  • hétfő - 7,30
  • kedd - péntek - 7,30 és 18,00
  • szombat – 18,00

 

 

2. A héten folytatódnak a foglalkozások a gyerekek és fiatalok számára.

 

 

 

3. Csütörtökönként 17 órától szentségimádást tartunk. Most csütörtökön az egyháztanács és a férfiak fogják vezetni az imaórát.

 

 

 

4. Minden hónap utolsó csütörtökén este 18 órától a betegekért, utolsó péntekén este 18 órakor az elhunytakért végzünk közös szentmisét. Aki betegeiért vagy önmaga gyógyulásáért szeretne szentmisén részt venni, illetve aki elhunytjairól ekkor szeretne megemlékezni, a szentmise előtt jelezze szándékát a bejáratnál, és elhelyezheti erre a célra szánt adományát a kitett perselyben.

 

 

 

5. A hétvégén megkezdődtek a Szent György napok. Templomunkban holnap, április 23 –án 19 órától lesz a Diákkórusok fesztiválja. Várják szeretettel a testvéreket.

 

 

 

6. Április 29 –én, jövő vasárnap a délelőtti 10,30 –as szentmise keretében Szent György búcsút tartunk. A Tusnád –fürdői plébános úr hirdet igét. Hívjuk szeretettel a testvéreket városunk védőszentjéről való megemlékezésre.

 

 

 

7. Kérjük, hogy akik az újságokat megrendelték, ne felejtsék magukkal vinni.

 

 

 

8. Lehetőség adódik ebben az esztendőben is, hogy a jövedelmük utáni adójuk 2%-val plébániánkat vagy egyesületeinket támogassák. Köszönjük azoknak, akik ezt már megtették.

 

 

 

9. Kérjük azokat, akik tehetik, az egyházzal szembeni anyagi kötelezettségüket, egyházi hozzájárulásukat mielőbb fizessék be a plébánia irodájában. Köszönjük, akik ezt már megtették.

 

 

 

10. Most a szentmise után a kézdivásárhelyi kegytárgy üzlet munkatársai itt vannak az udvaron, és aki elsőáldozásra, bérmálásra szeretne ajándékot vásárolni, az megteheti.

 

 

 

Kellemesen eltöltött vasárnapot és áldásos hetet kívánunk.